Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Biarritz og St.Sebastian

Blog

Biarritz og St.Sebastian

Siri Sofie Andreassen

Etter et kjempekoselig opphold hjemme i Norge bar det rett på seksjonsferie til Biarritz,  en helt utrolig fin by i sør-vest Frankrike. En skikkelig surfe-by. Dessverre var jeg syk da de andre hadde surfekurs, så jeg kunne ikke være med... Ellers har jeg hatt det utrolig morsomt! Det er selvfølgelig slitsomt å reise så mye, men det var verdt det. Ettersom vi hadde mye frihet til å gjøre det vi hadde lyst til har vi spist mye is og koset oss ved stranden (selv om vi var veldig uheldige med været). Et av dagene endte jeg og Henriette opp på et hav-museum etter å ha vært på ekspedisjon.

Torsdagen tok vi tog over grensen til Spania hvor vi tilbrakte dagen i St.Sebastian.

Det er fantastisk fint der. Jeg håper å få muligheten til å dra tilbake dit en annen gang for å få se mer av byen. Det var så surt og kaldt da vi var der at alle endte opp med å sette seg inne på café for å vente på av vi skulle dra tilbake igjen.