Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Perfection by MK and JC

Fie AndreassenDette er altså de to tingene som ble med meg tilbake til Frankrike etter å ha vært hjemme på ferie i Norge (med unntak av noen plater melkesjokolade selvfølgelig). Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. Denne klokken har jeg ønsket meg - og lett etter - siden i sommer, og et par slike sko har jeg drømt om siden før jul. Vanligvis blir alt av småsko for stort til meg og glipper ved hælene selv i str 36, men heldigvis er denne modellen både slank og liten i størrelsen! Så, ikke bare har jeg funnet et par småsko som passer, men de er til og med enda finere enn de jeg egentlig så på.

Klokken er perfekt, og er allerede noe av det kjæreste jeg eier, mens skoene står fint plassert på hylla mi og venter på at det skal bli litt varmere ute. Jeg klarer nesten ikke vente med å ta dem i bruk.


Klokke fra Michael Kors og loafers med sorte spikes fra Jeffrey Campbell