Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

I'd Rather Be Wearing

Fie Andreassen


Dress: Part Two / Slim classic watch: Michael Kors / Ear Cuff: Ryan Storer / Shoes: Coclico Shoes / Pelican Satchel: Alexander Wang

Jeg kan ikke vente til det blir varmt nok ute til å kunne gå lettkledd igjen. Drømmer å kunne kle meg i dette når den tid kommer. Dessverre ble vesken og kjolen utsolgt før jeg rakk å poste innlegget.. Om du er interessert kan du finne vesken i sort her, eller bla igjennom alle de andre veskene fra Alexander Wang som ligger ute for salg. Jeg kan ikke finne én jeg ikke har lyst på! Ellers er det bare å gi beskjed om noen har en slik kjole i str xs eller s som de ikke bruker.