Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

COS

Fie Andreassen


Her er det jeg kjøpte meg da jeg var i Strasbourg (det fra da jeg var hjemme i Bodø legger jeg ut på fredag). Vi var innom flere butikker, men jeg endte opp med å bruke hele shoppingbudsjettet på COS. De har så sinnsykt mye fint! Lyon har det meste av butikker, men det lille "COS-hjørnet" på Galeries Lafayette kan ikke sammenlignes med den store butikken som ligger i Strasbourg. Ellers ble det nettopp åpnet en butikk i Oslo, så om du er i nærheten anbefaler jeg å dra innom.  Om du ikke har muligheten kan du sjekke ut nettbutikken her.


Jeg fant meg en perfekt grå t-skjorte, en overdel med åpen rygg som jeg nesten ikke klarer å vente med å ta i bruk, en ring (som matcher smykket jeg kjøpte før ferien) og tidenes fineste skinnveske. Kunne ikke ha blitt mer fornøyd.