Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Back on track

Fie AndreassenDa var ferien over. Jeg kom tilbake til Lyon i går kveld og var på skolen i dag tidlig. Det var bare å brette opp armene å starte og jobbe igjen. Det eneste spennende som har skjedd siden i går kveld er at det var rundt 15 grader og sol i dag. Det er en stor overgang å gå fra snøstormen som herjet i Bodø i løpet av oppholdet mitt (kun et par dager etter disse bildene ble tatt) til å kunne gå ute i bare blazer. Jeg gleder meg veldig til den franske våren setter inn for fullt!


I Bodø derimot har det skjedd en del. Og ingen ting. Vel, jeg har sprunget mellom venninnene mine og prøvd å være mest mulig med flest mulig i tillegg til å få tid til å være med familien. Vi gjorde ikke noe ekstraordinært, men hadde det veldig hyggelig med å gjøre det vi vanligvis gjør når vi er sammen. Diskutere store verdensproblemer, se film, sove alt for lite, dra på shopping og sitte på café. En perfekt måte å tilbringe ferien på. 


I løpet av ferien har jeg handlet litt, både i Strasbourg og i Bodø, og jeg er så fornøyd med det jeg har kjøpt inn at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Sist gang jeg var like fornøyd som nå må være da jeg fant den perfekte svarte kjolen min fra Michael Kors. Jeg har gjort klar innleggene allerede og vil poste dem i løpet av uken.