Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

À Paris

Blog

À Paris

Fie Andreassen

Jeg er tilbake fra Paris. Vel, egentlig er jeg kommet tilbake etter å ha besøkt Norge også, men dette innlegget skal handle om Paris. Det er en fantastisk by - ingen tvil om det. Alle oss norske i seconde dro bortover lørdags morgen den 27. oktober og ble værende til og med onsdag den 31. I løpet av fem dager var vi ved Eiffel tårnet, Triumph buen, Champs-Élysées, Montmartr

e, 

Sacré-Cœur

Le Marais, Jacquemart-André, Versailles,  Père Lachaise, Notre Dame, Place de Vosges og antagelig et par andre kjente plasser eller serverdigheter jeg ikke kommer på for øyeblikket. Det har vært et fullpakket program fra vi ankom til vi dro, men jeg har hatt en fin tur sammen med alle jentene. Litt synd det ble så lite tid til shopping, men det tar jeg lett igjen i Lyon (eller neste gang jeg drar til Paris)! Vi har sett masse spennende, spist god mat, truffet igjen alle fra forkurset som nå er i Bayeux og Rouen og blitt litt bedre kjent med hverandre. Det er så mye å fortelle om hva vi har gjort, men jeg foretrekker å vise dere noen bilder i stedet. Ikke fordi det tar kortere tid (det er en grunn for at dette innlegget ikke ble ferdig før nå), men fordi jeg liker å ta bilder. That's it.