Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Au revoir

Fie Andreassen

Mariannetaylorphotography

God morgen. Klokken er 06.45, jeg spiser frokost, er "ferdig-pakket" og skal prøve å lage et innlegg til dere på fem minutter (sent ute som vanlig). Det går bare bra med meg. De siste ukene har vært slitsomme med masse skolearbeid, men i går ettermiddag fikk jeg endelig ferie. Den varer i hele to uker og starter med at jeg og resten av de norske i seconde drar på seksjonstur til Paris. Altså må jeg nesten stikke nå slik at jeg rekker toget. Jeg går ikke glipp av dette. Kommer tilbake på onsdag og har da masse interessant å vise dere. Au revoir!