Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Halloween på Père Lachaise

Fie AndreassenJeg kom hjem fra Paris tidligere i dag, men ettersom jeg hadde mye jeg måtte ordne vil jeg ikke skrive et innlegg om hva jeg har gjort der borte i løpet av oppholdet akkurat nå. Det vil ta alt for lang tid og jeg er veldig trett..  I stedet vil jeg ønske alle sammen "god" Halloween. Jeg vet ikke hvordan dere tilbragte dagen, men vi i norskseksjonen i Lyon var ved Père Lachaise: den største kirkegården i Paris. Den var veldig imponerende! Ingen småunger, ingen kostymer - bare gamle graver, sorte fugler og kald vind. Det skulle i allefall ikke mer til før jeg kom i Halloween-stemning.