Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Lyon by night

Blog

Lyon by night

Fie Andreassen

På internatet vi bor på har vi innetider. Vi må være inne på internatet hver dag kl. 19.00 (med unntak av om vi har en aktivitet vi går på en gang i uken) og må være inne på rommet vårt til kl. 22.00. Dette suger.

Heldigvis 

har vi muligheten til å ta en "sortie" en gang i måneden hvor vi får være ute til kl. 23.00. Det gjorde vi på torsdagen. Alle vi norske i seconde (med unntak av stakkars Maren som var  syk) gikk ned til sentrum for å spise og gjøre noe sosialt sammen. Det var veldig hyggelig. Vi dro på en italiensk restaurant og maten var helt fantastisk! (kan ha noe med at jeg er ubeskrivelig lei av overkokt kantinemat, men godt var det uansett). Etterpå dro vi ut for å oppleve denne store byen på kveldstid. Det er så mye å se på her - dere aner ikke. I tillegg er det alltid et eller annet som skjer, uansett ukedag og tid på døgnet. En utrolig spennende by! Jeg kan nesten ikke tro jeg skal bo her de neste tre årene. 

Lagt ved i innlegget ser dere noen av bildene jeg tok torsdag kveld. Nå er jeg hos vertsfamilien min, men skal fikse meg om ikke så lenge før jeg drar bortover til en i klassen. Vi er flere som skal bortover, men jeg er ikke helt sikker på hva vi skal. Egentlig er jeg bare veldig fornøyd for å bli invitert i det hele tatt ettersom jeg er litt vanskelig å kommunisere med. Tror det blir koselig da! Gleder meg til å få være med noen fra klassen etter skoletid.