Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

En France, à Lyon

Fie Andreassen


Etter alt som har skjedd de siste dagene virker det som om jeg har vært her nede i en evighet, mens jeg i virkeligheten bare har vært her i litt over to døgn. Hele mandag ble brukt på å reise og vi var ikke på internatet før om kvelden. Jeg ble egentlig positivt overrasket. Rommene våre er mye større enn det jeg hadde trodd! I tillegg ligger den rett ved skolen. Bokstavelig talt. Jeg kan se den ene veggen fra vinduet mitt. Dette betyr mer søvn og mindre spasering, i tillegg til sannsynligheten for at jeg går meg bort når jeg skal til skolen blir betraktelig mindre. Ellers har jeg planer om å ta bilder av rommet mitt i løpet av de neste dagene slik at dere får se hvordan det ser ut. Jeg må bare bli ferdig med å pakke ut først..


Dette er den nye skolen min. Lycée Edouard Herriot. Den er diger. Enorm. Jeg kom i klasse alene med 34 andre franskmenn og går nå i 2nd9. Er i grunnen glad for å være den eneste norske i klassen fordi det tvinger meg til å snakke mer fransk. Heldigvis er det flere snille elever i klassen min som hjelper denne fortapte sjelen med å oversette viktige beskjeder til engelsk og hjelpe meg til neste klasserom (som ikke nødvendigvis er så enkel å finne). Likevel tror jeg at jeg begynner å forstå systemet. Kanskje. Min første time i morgen er Histoire-Géographie kl. 9.00. i rom B201. Det vil vel si til venstre for inngangsdøren (sone B), 2.etasje (altså norsk 3.etasje) og rom nr 1. Ellers har jeg Physique-Chimie og Anglais (engelsk) i morgen i tillegg til at vi skal møte vertsfamiliene som vi skal sove hos i helgene mens vi går i seconde.Og dette er utsikten fra rommet mitt. Det er sikkert mange andre ting jeg burde ha fortalt dere om, men akkurat nå er jeg så trett at jeg ikke helt klarer å tenke klart. Nå skal jeg legge meg, også får jeg heller supplementere i et senere innlegg. Ja, også må dere selvfølgelig bare spørre om det er noe dere lurer på. Jeg savner dere der hjemme litt, men det er ingen grunn til å engste seg. Jeg klarer meg helt fint!