Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Tiger summer

Fie Andreassen


Her er den. Den fantastiske nye shortsen min. Jeg elsker den. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i mønstre, men denne er bare helt utrolig fin. Det er en viss fare for at dere ser meg iført denne resten av sommeren. Nå har jeg advart dere på forhånd. Som jeg sa i forrige innlegg; jeg har ønsket meg denne shortsen helt siden første gang jeg så årets s/s kolleksjon av Tiger of Sweden.

Resten av antrekket er akkurat slik jeg liker det til sommerstid. En løsstrikket genser, hatt og åpne sandaler. I tillegg ble jeg så glad i ringene jeg laget tidligere, at jeg måtte ha meg et par nye med lyse stener. De ble kjempefine til det hvite i genseren og shortsen. Åh, jeg er så fornøyd. Med shortsen, ringene, solen og ja, alt!
Shorts - Tiger of Sweden
Genser - Gina Tricot
Sko - Din Sko
Hatt - H&M
Ringene har jeg laget selv. 

Hva synes dere?