Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

There's nothing that can't be fixed

Fie Andreassen


Hvorfor kaste ting når det kan fikses? Hårspennen var ødelagt, armbåndet var så stort at det falt av håndleddet mitt og ringene var... ikke ringer. Midt i all pakkingen har jeg tatt meg tid til å ordne dette. Tre ting jeg har tenkt på så alt for lenge uten å ha gjort noe med. Hårspennen min (som tilhørte mamma en gang) hadde mistet den midterste sirkelen, men er nå så god som ny! I tillegg kan jeg endelig (etter et par år) starte å bruke dette armbåndet som jeg har strammet inn. Det var på tide. Sist, men ikke minst, har jeg laget meg to ringer av gråstein. De ble veldig kule. Ikke prøv å motsi meg. Stein er mye mer interessant enn det man i all hovedsak skulle trodd! Jeg er veldig fornøyd med dagens produktivitet.