Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Silver stars

Fie AndreassenJeg var overlykkelig da jeg gikk forbi Arts&Crafts i dag og så dette smykket henge på veggen. Det er fra en tidligere sesong så jeg trodde alle var solgt ut for lenge siden, men det viste seg altså at det var to stk igjen som hadde blitt gjemt unna til salget. Da det var blant "nyheter" i fjor eller for-fjor vurderte jeg å kjøpe det ved flere anledninger, men gjorde det ikke. Tenkte med meg selv at det var unødvendig å bruke 800 kr på et nytt smykke når det var andre ting jeg hadde vesentlig mer bruk for. Jeg har likevel angret litt i etterkant på at jeg ikke kjøpte det.. Det er så sinnsykt kult. Denim og lenker - kan det bli bedre? Jeg ble altså veldig glad da jeg så dette tidligere i dag, priset ned til 100(!) kr. Åh, lykke!

Nå er det bare et slikt smykke igjen på Arts&Crafts i Bodø, så jeg anbefaler at de som er interesserte skynder seg ned til byen i morgen tidlig.