Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Silke i lys skifer

Fie Andreassen

Ettersom jeg har jobbet 8 timer hver dag de siste dagene og skal jobbe i et strekk den neste måneden fant jeg ut at jeg trengte et nytt "jobbantrekk". Det er viktig å gå i klær fra butikken for å få vist fram klærne, og for at kundene skal få se hvordan man kan bruke plaggene sammen.Vel, akkurat nå har vi også veldig mye fint jeg har lyst på, men det har da ingen ting med saken å gjøre. Vi har startet sommersalget på Design Forum, og jeg var så heldig at et av plaggene jeg har hatt lyst på i hele vinter kom med på salget! Altså er jeg nå lykkelig eier av :


Singlettunica i lys skifer (93% silke 3% elastan)
Før: 1099,- / Nå: 699,-


Er den ikke fin? Dere aner ikke hvor rå den er med det nye Aventures skjerfet mitt, de orange Felmini skoene og et sort tynt belte i midjen (skal legge ut bilder av hele antrekket en annen dag).

Singlettunicaen finnes også i matt korall og i støvet jade.