Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Airport Update

Fie Andreassen

 Praha. Bildet er herfra.

Nå sitter jeg sammen med familien min på flyplassen og venter på boardingen. Vi skal til Praha og blir der fram til mandagen. Gleder meg veldig! Nå blir det noen dager med sol, shopping, god mat og massasje! Dere får se bilder derfra når jeg kommer hjem igjen. Er det en ting jeg ikke skal gjøre der borte, så er det å sitte ved dataen... Likevel må dere komme innom bloggen i løpet av helgen for jeg har et forhåndslaget innlegg til dere! Det er en rå moteserie. Er nok litt på etterskudd med denne, ettersom den ble tatt for april, men bedre sent enn aldri. Regner med de fleste av dere ikke har sett den enda uansett.

Nå må jeg nesten gå, men jeg lover å ha masse interessant å dele med dere når jeg er hjemme igjen. Håper dere får en super langhelg!