Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Frozen Over

Fie Andreassen


Det er så deilig at det endelig har blitt lyst om dagen igjen! Likevel har det ikke blitt varmere ute. Ikke i det hele tatt. Det kan jeg skrive under på. Jeg og Sophie dro ut for å ta bilder i formiddag, og det må ha vært den raskeste fotografi-økten vi noen gang har hatt. Jeg tror ikke vi var ute i mer enn 5 minutter, og i løpet av disse minuttene holdt vi begge to på å bli ispinner... Så, ja jeg er klar over at jeg er rød på nesen, men det ville du også blitt. Den tynne jakken min er ikke i nærheten av å være varm nok til å bruke utendørs enda. Åh, jeg kan nesten ikke vente til våren kommer!


Blazer: Sand
Overdel: Cubus
Jeans: Levis
Sko: Airstep
Hårspenne og pulsvarmere: Glitter
Skjerf: TROL (kjøpt på Design Forum)

Ja, også må dere høre og se musikkvideoen til denne: I Won't Give Up - Jason Mraz. Den er utrolig fin. Dere vil høre den.