Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

New Shoes

Fie Andreassen

På fredagen dro jeg på besøk til Marie - noe som endte med at jeg sov over. Jeg hadde egentlig planer om å blogge samme kveld, men det har seg slik at vi ikke tok bilder engang. Når jeg og bestevenninnen min setter oss ned for å prate.. vel, da går timene... Jeg er overrasket over at vi i det hele hatt rakk å se film mellom all bablingen vår! Vi så Step Up 3D, forresten. Jeg blir aldri lei av den. Den er sinnsyk bra! Ihvertfall hadde jeg og Marie det kjempe morsomt - som vanlig.
I går kveld kom både Marie og Sarah hjem til meg for å spise godteri og se Burlesque (som også er en utrolig bra film). Vi gadd heller ikke ta en masse bilder (var i "slaskemodus" alle tre) så jeg poster bildet ovenfor. Ikke akkurat det fineste bildet jeg har sett, men det får gå for denne gangen. Hah, dere kommer til å ødelegge bikini-sesongen for meg med alle jentekveldene våre. Drittunger. Glad i dere.

Ja, også kjøpte jeg meg to par nye sko på torsdagen. Begge parene er fra 67. Jeg har ikke hatt tid til å vise dere dem før nå, men her er skoene:


What do ya think?