Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

2012

Fie Andreassen


For nøyaktig ett år siden, satt jeg opp en liste med mange nyttårsforsett. Noen har jeg klart og holde, andre ikke.. Jeg har blant annet utviklet meg som danser, oppnådd et sinnssykt bra karakterkort og klart å bytte ut brus med vann. På den andre siden er jeg fortsatt veldig rotete av meg, jeg er treg med å bli ferdig med ting og aner fortsatt ikke hva jeg skal "gjøre" med livet mitt. I 2012 ønsker jeg å oppleve mye nytt, møte nye mennesker og ha det utrolig morsomt. Det er ikke noe annet jeg egentlig ønsker meg. Likevel, har jeg laget meg to  lister for 2012. En med nyttårsforsett og en med hva jeg gleder meg til skal skje i løpet av det nye året.

Nyttårsforsett:

* Bli en bedre danser
* Være fornøyd med meg selv
* Klare å stå på hendene
* Gå ned i spagaten
* Bli raskere ferdig med ting
* Få et enda høyere karakter-snitt
* Drikke mye mer vann
* Spare penger
* Ikke spise godteri før sommeren 2012
(Vel, jeg må spise opp det jeg har fått nå i jula også vil jeg da tillate meg litt sjokolade ved nødstilfeller, men bortsett fra det, er godteri fy fy..)

Jeg gleder meg til å:

* Danse
* Sy
* Ta fine bilder
* Dra til Paris
* Dra på hip hop camp
* Være med vennene mine
* Møte nye folk
* Opptre
* Ha sommerferie
* Nyte livet

Håper dere får en super kveld og et fantastisk nyttår!