Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

From One Day to Another

Fie Andreassen

Da jeg våknet i dag slo regnet hardt mot vindusrutene, vinden blåste, lynet tordnet og det var så mørkt at jeg ikke kunne se noe som helst utenfor. Det er utrolig hvordan været kan forandre seg fra dag til dag. Disse bildene ble tatt i går formiddag og kunne nok ikke ha vært en større motsetning til dagen i dag. Jeg har alt for mange bilder av himmelen på pc'en og kameraet mitt, men jeg klarer ikke la være å ta bilde av den. Det blir mørkere og mørkere for hver dag som går, og snart vil solen forsvinne helt. Jeg gruer meg faktisk mer til det enn jeg gruer meg til å få snø...

Anyway:
I morgen kommer søskenbarnet mitt fra Oslo på besøk! Jeg håper at uværet ikke hindrer flyene i å gå. Krysser fingrene for at Ida kommer seg trygt til Bodø i morgen ettermiddag slik som planlagt!
Skjorte: InWear
Bukse: Levis
Singlet: H&M
Smykke m. ringer: Arts&Crafts