Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Work

Fie Andreassen

Blir et sent innlegg i kveld også. Travel kvinne, ja. Kommer til å skrive et innlegg om fredags kveld i morgen, beklager at jeg er så treg. Jeg har ikke fått tid til å skrive før nå fordi jeg nok en gang har brukt lørdagen min til å være på jobb, og dro deretter på besøk.
For dere som ikke har fått det med dere enda så jobber jeg på Design Forum nede i Sjøgata. Tror ikke jeg kunne hatt en bedre jobb. Det er bare et problem: Vi får inn alt for mye fint. Pengene forsvinner fra kontoen med en gang de er satt inn! Heldigvis har jeg inngådd en avtale med mamma. Skoene jeg går i kostet meg 5 søndager kastet bort på rundvask av huset, og beltet vil koste meg 3 søndager til framover... Jeg er i hvertfall kjempefornøyd med dem!


Kjole: Milieu - 999 kr
Underkjole: Milieu - 499 kr
Sko: Airstep - 1699 kr
Belte: Depeche - 699 kr
Smykke: Lalo - 399 kr
(Alt kan kjøpes på Design Forum)


En nærmere titt på skoene jeg fikk på torsdag. Bildet ble tatt i går, legger det bare med så dere skal få se skoene ordentlig. Under er det flere bilder fra butikken.


Jeg har så lyst på denne! Tror ikke jeg blir ferdig med å vaske før jul....

Veske: Depeche - 1899 kr
(Finnes også i grå)So I guess I'll see you around ?