Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Say When

Fie Andreassen

Jeg hadde besøk av Solveig i går kveld / natt, og hun var så snill at hun hjelp meg med bildene til dagens innlegg. Synes hun var flink, særlig med tanke på de dårlige lysforholdene. Vel, jeg må bare spørre: er det flere enn meg som synes at ullgenseren min ser ut som en Alexander Wang?  Vel, den er fra BZR, jeg synes bare at det ligner på flere av Wangs ullgensere. (For eksempel denne.) Ikke det at det har noe å si: genseren er kjempe kul uansett! I just wonder what you  think..
Genser: BZR
Skjørt: H&M
Strømpebukse: Bik Bok
Strømper: Laget selv
Sko: Airstep
Armbånd: Er ikke helt sikker, men jeg tror jeg har kjøpt det på Accessorize i Oslo.

I dag har jeg vært på hip hop kurs med Jens Trinidad. Det er helt fantastisk at han kommer hit til Bodø for å undervise for oss! Lykke. Jeg har tatt to klasser i dag og kan nesten ikke vente til klassene i morgen. Det er synd vi ikke får besøk av slike talentfulle dansere flere ganger i året.Vi lærer sinnykt mye på bare noen få timer.

Håper dere har en fin helg.