Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 


Bodø

Blog

Burberry kåper

Fie Andreassen

Dessverre er sommeren over, og høsten på vei. Det betyr kaldt og surt vær, og at vi på grunn av dette må begynne å tenke på å pakke vekk alle sommerplaggene våre. På den positive siden så er det ny sesong, og det er nye kolleksjoner over alt. Burberry har nylig lansert høst/vinter kollekjonen deres som inneholder flere kjempefine kåper. Hadde jeg fått meg et av disse, skulle jeg ikke klaget over det kaldet været her i Bodø. Dessverre er nok kåpene litt over budsjettet mitt, så jeg får søke gjennom nettbutikker og se om jeg ikke finner en liknende (til mye laver pris!).
Her er i hvertfall favorittene mine fra kolleksjonen og Burberrys reklamefilm. Se og drøm.

Klikk på linkene under for flere bilder og informasjon.